China (Xi’an)

Ik zat bijna 2 weken vast in Xi’an, omdat ik hier mijn visum heb verlengd. Uiteraard zag ik het terracotta leger en deed de boardwalk trail; een korte hike over een tweetal planken die tegen de berg zijn opgeschroefd.

Omdat ik nogal lui ben geweest, is het verhaal volgens mij niet zo heel erg lang. Klik HIER 

4 reacties

  1. Muahwahaha wat een weirdo joh, in het hostel.
    Klinkt allemaal weer hilarisch, dansen ziet er fantastisch uit.

    Op naar Shanghai, whoop whoop!

    Dikke dikke kus!

  2. Haha weer wat mooie momenten. En bedankt voor “it’s a small world” zelfs zonder het liedje te horen kom je er de hele dag niet meer vanaf. Goede reis en veel plezier in shanghai. Xx

  3. hoi lieve Sylvia,Opa en ik volgen je op de voet.Geweldig wat je allemaal ziet en meemaakt. Kreeg bij al die hoge torens die je afdaalde wel kippenvel.Voorzichtig hoor!! Een dikke knuffel van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *